Досліджуємо проблеми екології


Екологічна безпека продуктів харчування - глобальна проблема, оскільки зачіпає не лише здоров'я людини, але й впливає на всю економіку країни. Загальновідомо, що якість продуктів харчування впливає на рівень життя й соціальну активність людини. Тому, щоб забезпечити високий рівень життя людини в державі, розвиток економіки, необхідно приділяти підвищену увагу екологічній безпеці продуктів харчування.
Саме цій проблемі й була присвячена IV регіональна науково-практична конференція викладачів та студентської молоді «Екологія продуктів харчування», що проходила 26 квітня 2018 року у Слов’янському коледжі транспортної інфраструктури.
У роботі конференції взяли участь і студентки першого курсу Прикопчук Валерія і Ярош Валерія, які презентували дослідницькі роботи «Аналіз якості питної води м.Покровська» та «Пластикова тара – користь чи безпека» (керівник – викладач хімії і біології Корнієнко Ліліана Олександрівна). Дослідження викликали значний інтерес у присутніх, студентки і викладач отримали сертифікати і на подальше планують продовжувати розпочату роботу.









Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Danсe life! Танцюють усі!

Новій українській школі – новий учитель!

Посвячення першокурсників у студенти.