Досліджуємо проблеми екології
Екологічна безпека
продуктів харчування - глобальна проблема, оскільки зачіпає не лише здоров'я
людини, але й впливає на всю економіку країни. Загальновідомо, що якість
продуктів харчування впливає на рівень життя й соціальну активність людини.
Тому, щоб забезпечити високий рівень життя людини в державі, розвиток
економіки, необхідно приділяти підвищену увагу екологічній безпеці продуктів
харчування.
Саме цій проблемі й
була присвячена IV
регіональна науково-практична конференція викладачів та студентської молоді
«Екологія продуктів харчування», що проходила 26 квітня 2018 року у
Слов’янському коледжі транспортної інфраструктури.
У роботі
конференції взяли участь і студентки першого курсу Прикопчук Валерія і Ярош
Валерія, які презентували дослідницькі роботи «Аналіз якості питної води
м.Покровська» та «Пластикова тара – користь чи безпека» (керівник – викладач
хімії і біології Корнієнко Ліліана Олександрівна). Дослідження викликали значний
інтерес у присутніх, студентки і викладач отримали сертифікати і на подальше
планують продовжувати розпочату роботу.
Коментарі
Дописати коментар