Навчаємося весело: ми починаємо КВК!


19 квітня актова зала КЗ «Покровський педколедж» була вщент заповнена. Привід – подія, якої давно чекали студенти та викладачі, – конкурс КВК!
Популярна естрадна інтелектуально-гумористична гра не лише допомогла відволіктися від напруженого графіка навчання, а й дала можливість студентам і викладачам продемонструвати свої творчі здібності, вправність у «стрільбі» жартами.
На всіх етапах конкурсу команди «Розбишаки» (збірна 1 курсу), «Кактуси» (збірна 2 курсу) та «3D: дорослі діти дивують!» (збірна викладачів) нищили стереотип про нудне навчання. Виявляється, учитися можна й весело! Виступ команди викладачів «3D: дорослі діти дивують!» став своєрідним діалогом зі студентською молоддю, бажанням уже досвідчених педагогів наблизитися до проблем своїх вихованців.
Шалені овації глядачів, піднесений на крилах гумору настрій, сміх, а в когось і сльози – найвища винагорода учасникам за їхні старання. Звичайно, ніхто не залишився без нагороди: «Розбишаки» перемогли в номінації «За артистичність виступу команди», «Кактуси» – «За індивідуальний стиль команди», «3D: дорослі діти дивують!» – «За найкраще розкриття теми КВК». Директор навчального закладу Олійник О.І., як і завжди, крокує поруч зі своїми вихованцями, тому її виступ цілком заслуговує номінації «Глядацьких симпатій».
Конкурс КВК вкотре підкреслив, що наш педагогічний коледж – це не просто навчальний заклад, який дає ґрунтовні знання, це затишна домівка, де панує командний дух, взаємодопомога, це місце, що надихає на великі перемоги!


















Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Danсe life! Танцюють усі!

Новій українській школі – новий учитель!

Посвячення першокурсників у студенти.