Казкова феєрія для дітей

Сьогодні у резиденції Святого Миколая вже панує дух Різдва – скрізь блимають вогники, під ялинками на казковій галявині – мішки з дарунками, а повсюди – запах мандаринок та хвої. А ще – тут усе очікує дива…
І ось уже всі присутні – не лише дітвора, а й дорослі, що завітали до гостини Святого Миколая, поринули у казкову феєрію. Разом із Зимонькою та янголятами, Сніговичком і казковими персонажами дітлахи відправились у казкову подорож, зупиняючись на незвичайних станціях.
На першій діти зустріли янгола і дізнались про життя хлопчика, який згодом став Святим Миколаєм. На наступній музикант-чарівник влаштував справжнісіньке караоке з танцями, а потім усі разом розучили пісню «Ой хто, хто Миколая любить». А на останній станції на всіх чекала зустріч із лісовими феями, які допомогли їм скласти казкові пазли, щоб знайти дорогу до хатинки Святого Миколая.
Резиденцію Святого Миколая діти залишали не лише з гарним настроєм, а й з подарунками: іграшками, книжками, солодощами… Але найголовніше – з вірою в чудо.



































Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Danсe life! Танцюють усі!

Новій українській школі – новий учитель!

Посвячення першокурсників у студенти.