Посвячення першокурсників у студенти.

Сьогодні, першого вересня, до Дня знань у святково прикрашеній актовій залі Покровського педагогічного коледжу відбулося урочисте посвячення першокурсників у студенти. Зі сцени лунали щирі й зворушливі слова вітань від директора коледжу Олійник Олени Іванівни, заступника президента ПАТ «Шахтоуправління «Покровське» з соціальних питань, директора благодійного фонду «Надія» випускниці навчального закладу Іваньо Наталії Вікторівни, а також від батьків першокурсників.
Привітали новачків і їх старші друзі – студенти третього та четвертого курсів, які завжди допоможуть і підтримають у складних ситуаціях.
Жодна нова добра справа не розпочинається без благословення. І за православною традицією Благочинний Покровського округу протоієрей Олександр Кондратюк звернувся зі словами благословення та окропив усіх святою водою.
І ось настав найочікуваніший момент – проголошення урочистої клятви першокурсника. Відтепер для кожного з них починається захоплююче студентське життя. Тож нехай воно буде цікавим, змістовним і насиченим.
Дорогі першокурсники, ви обрали свій шлях! Любові вам, миру і злагоди на шляху до здійснення мрії! Нехай ваші серця наповнюються новими знаннями й відкриттями, бажанням жити, вчитися і творити, нехай ваші серця наповнюються любов’ю до дітей, наповнюючи водночас любов’ю дитячі серця.
Нових вам звершень, творчої наснаги, наполегливості й удачі. Адже немає благороднішого покликання, ніж дарувати своє серце дітям!

















Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Danсe life! Танцюють усі!

Новій українській школі – новий учитель!