Відкриття казкової Резиденції Святого Миколая

Мабуть, немає у світі людини, яка б у дитинстві не отримувала подарунків від Святого Миколая, не писала йому листів чи хоча б просто не чула про доброго святого, який творить дива і здійснює усі дитячі найзаповітніші бажання.
Тепер до нього можна не лише написати, а й прийти у гості: віднині Миколай має свою резиденцію і у Покровську.
12 грудня на базі Красноармійського педагогічного училища (м.Покровськ) відбулося відкриття казкової Резиденції Святого Миколая.
Проект «Казкова резиденція Святого Миколая» організовано за ініціативи й підтримки департаменту освіти і науки облдержадміністрації, аби залучити студентську молодь та громадськість до благодійництва, а дітей познайомити з давніми народними та християнськими традиціями.
У Резиденції Святого Миколая до 18 грудня працюватимуть творчі майстерні, де на маленьких гостей – дітей із малозабезпечених сімей, дітей-переселенців, дітей-сиріт і позбавлених батьківського піклування вихованців «Отчого дому» та дітей з особливими потребами із реабілітаційного центру «Милосердя» – чекають ігрова програма, майстер-класи з виготовлення яскравих прикрас-саморобок, різні конкурси, пісні та ігри. Тут викладачі і студенти педагогічного училища познайомлять дітлахів з легендами і піснями про Святого Миколая, переглянуть разом із ними мультфільми про нього і, звичайно, напишуть листа з найпотаємнішими бажаннями.
А 19 грудня, у день Миколая Чудотворця, тут урочисто запалять новорічні вогники на ялинці і усі присутні поринуть у казкову феєрію, де кожна дитина отримає солодощі та подарунки від Святого Миколая. Адже для українців Святий Миколай завжди був покровителем і заступником усіх дітей. Тому цього дня усі дітки чекають з нетерпінням, бо вони знають, що за їхню слухняність, працьовитість, за добре серце Миколай-Чудотворець принесе їм бажаний дарунок.









Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Danсe life! Танцюють усі!

Новій українській школі – новий учитель!

Посвячення першокурсників у студенти.