«Зірковий дощ» розкриває таланти

У Красноармійському педагогічному училищі вкотре засяяли нові зірочки. Не просто познайомитися з першокурсниками, а розкрити їх таланти допоміг «Зірковий дощ». Це свято вже давно стало традиційним для нашого навчального закладу. Його дуже люблять усі студенти, тому ретельно до нього готуються, не шкодуючи своїх сил і часу.
Як виявилося, першокурсники не менш талановиті, ніж студенти старших курсів. Неможливо було залишитися байдужим до декламування поезії й прози, чуттєвого танцю та майстерно виконаних пісень. У своїх виступах студенти неодноразово згадали про найріднішу в нашому житті людину – матусю (вірш «Про маму», декламований студенткою 11-Ш групи Яблочко Юлією, пісня «Мама» у виконанні студентки 11-Т, ТО Алентієвої Єлизавети). Рудакова Поліна (11-ш група) зачарувала прозою, поділившись власними міркуваннями щодо поняття «кохання».
Приємно, що молодь переймається майбутнім своєї країни. Важко було не піддатися сугестивному впливові авторського вірша Нестеренка Олександра (група 11-т,то) «Моя Україна», в якому пролунав щирий заклик любити нашу Батьківщину. Також Сашко здивував своїми роботами з моделювання та випалювання по дереву.
На святі згадали й про волонтерську діяльність студентів ІІ-ІІІ курсів (групи 21, 22, 23-Ш, 21-Т,ТО та 31, 32, 33-Ш, 31-Т,ТО). За участь у всеукраїнському Фестивалі «З країни в Україну» усі учасники отримали сертифікати. Ще однією важливою подією стало обрання студентки 33-Ш групи Кирилової Ольги головою ради студентського самоврядування.
Закінчився «Зірковий дощ» зливою овацій та нагородженням конкурсантів у різних номінаціях («Дебют року», «Індивідуальне розуміння тексту», «Емоційність виступу», «Пісня серця», «Висока майстерність володіння голосом» та ін.). Ми впевнені, що наші першокурсники ще неодноразово продемонструють свої таланти і потішать нас яскравими виступами.











































Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Danсe life! Танцюють усі!

Новій українській школі – новий учитель!

Посвячення першокурсників у студенти.