У день Святого Миколая – з добром у серці

Щорічно діти різного віку й різного соціального статусу з нетерпінням чекають на диво, яке подарує їм Миколай Чудотворець. Для позбавлених батьківського піклування вихованців «Отчого дому» та дітей з особливими потребами з реабілітаційного центру «Милосердя» 19 грудня – особливий день. Сьогодні ці діти відчули, яким лагідним, справедливим та чуйним може бути Святий Миколай.
Студенти КЗ «Покровський педагогічний коледж» нагадали маленьким гостям, наскільки важливо дарувати добро іншим, бути милосердними та вдячними. Реалізувати цю ідею допоміг спеціально підготовлений квест, завдання якого – творити добро. Блукаючи в чарівному лісі, діти повинні були зробити якомога більше гарних справ, за що отримували солодкі призи. Довгоочікувану казку гостям подарували студенти 22-Ш групи: на незвичайні експерименти з реактивами малеча дивилися як на справжнє диво.
Привітати дітей нашого міста з Днем Святого Миколая прийшли Покровський міський голова Руслан Валерійович Требушкін та благочинний Покровського округу протоієрей Олександр Кондратюк. А за підтримки народного депутата Верховної Ради України Євгенія Борисовича Геллєра діти отримали солодкі подарунки.
Тільки віра в серці й добрі вчинки, на думку почесних гостей, можуть зробити людину по-справжньому щасливою.
Адміністрація КЗ «Покровський педагогічний коледж» долучається до цих побажань
 і вітає всіх із днем Святого Миколая!
























Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Danсe life! Танцюють усі!

Новій українській школі – новий учитель!

Посвячення першокурсників у студенти.