ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання.

12 лютого на базі Красноармійського педагогічного училища відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання. Олімпіада для учнів 9, 10, 11 класів з обслуговуючої та технічної праці проходила під загальним гаслом «Барви рідного краю» і складалася з двох турів: теоретичного і практичного (комплексної роботи).
Усього взяло участь 23 учасники (9 хлопців, 14 дівчат) із різних міст регіону: Білозерська, Вугледара, Добропілля, Мирнограда, Новогродівки, Покровська, Українська та Покровського району.
У теоретичному турі учасники олімпіади виконували тестові завдання за матеріалом навчальної програми з трудового навчання та технологій.
Комплексна робота проходила у майстернях педагогічного училища під загальною тематикою «Надай нове життя старим речам».
Під час виконання комплексної роботи з обслуговуючої праці з теми «Корисні речі для себе» учні 9 класу створювали нові авторські вироби з деталей запропонованих речей, що вже стали непридатними у використанні. Учні 10-11 класів відновлювали одяг за власним творчим вирішенням, не змінюючи їх функціонального призначення.
З технічної праці учні 9 класу створювали «Корисні речі для дому» з фанери та тонкого листового металу. Учні 10-11 класів відновлювали вироби з дерева за власним творчим вирішенням, не змінюючи їх функціонального призначення.
При виконанні завдань учасники мали можливість користуватися мережею Інтернет, друкованою літературою, матеріалами в електронному вигляді на будь-якому етапі виконання роботи.
Учителями трудового навчання та технологій у цей день була організована виставка-конкурс власних робіт. Авторські роботи переможців будуть представлені на Всеукраїнській олімпіаді з трудового навчання у м.Полтава.























Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Danсe life! Танцюють усі!

Новій українській школі – новий учитель!

Посвячення першокурсників у студенти.