Години спілкування «Етика й психологія сімейних стосунків» у Красноармійському педагогічному училищі

Жовтень  2016 року у Красноармійському педагогічному училищі став стартом успішної реалізації проекту «Етика й психологія сімейних стосунків». У рамках даного проекту, щопонеділка, духовним наставником викладачів і студентів педагогічного училища о. Олександром Костіним і керівниками академічних груп проводяться години спілкування, спрямовані на виховання в молоді почуття поваги й любові один до одного, до своїх рідних.
Таке невимушене відверте спілкування, як зазначають самі студенти, є надзвичайно інформативними й корисними. Своїми враженнями поділилася група 23-Ш. «Найбільше враження справив на нас семінар-тренінг «Шлюб і сім’я», у ході якого ми з`ясовували, що необхідно робити для того, аби створити гармонійну й щасливу родину. Після бурхливих обговорень, дискусій, тренінгів та психологічних тестів ми створювали «вінчальний віночок», на пелюстках квіточках якого записали найважливіші умови створення щасливої сім’ї. Найчастіше згадували кохання, ніжність, взаємоповагу, доброту і вірність».

Такі години спілкування однозначно важливі, корисні й потрібні, бо дають студентам можливість запобігти виникненню проблем у процесі створення майбутньої родини.

Христина Біла,

студентка 23-Ш група

 

 





























Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Danсe life! Танцюють усі!

Новій українській школі – новий учитель!

Посвячення першокурсників у студенти.