Змагаються майбутні вчителі



Сучасна школа вимагає нового вчителя, вчителя школи майбутнього. Який він, учитель школи майбутнього? Це, передусім людина, яка не лише має відповідну педагогічну освіту, але й забезпечує зв'язок часу і наступність поколінь, без чого взагалі не можливий розвиток людства.
Важливу місію, навчання й виховання учнів – майбутнього нашої держави, покликані здійснювати і випускники педагогічного училища. Традиційний конкурс «Кращий за фахом», який відбувся 28 квітні, дав можливість обдарованим студентам продемонструвати якість фахової підготовки, рівень сформованості професійних компетенцій.
У заключному етапі конкурсу взяли участь випускники спеціальностей Початкова освіта: Журавльова Наталія, Забродська Ганна, Радченко Валентина, Салабай Анжела, хап тюк Андрій і Технологічна освіта: Кукало Антон. Випускники презентували світ своїх захоплень у формі своєрідних творчих портретів, аналізували педагогічні ситуації, розкривали сутність інтерактивних технологій, змагалися в ерудиції та знанні педагогіки.
Фіналом конкурсу стало нагородження переможців. 
 I місце посів Кукало Антон.  
Вітаємо  учасників конкурсу!




































Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Danсe life! Танцюють усі!

Посвячення першокурсників у студенти.

Новій українській школі – новий учитель!